Nieuws

Wat is GiftKing?

By 23 maart 2013 mei 13th, 2019 No Comments

Er is veel ervaring bij GiftKing, groothandel in relatiegeschenken. Met niet alleen veel kennis van de mogelijkheden, maar we kunnen zelf ook logo’s aanbrengen. Maar wat is GiftKing nu eigenlijk precies?

Wat is GiftKing?

Je hebt ineens, morgen een receptie. Of volgende week een beurs. Daar wil je aan belangrijke klanten een paar geschenken uitdelen. Waar moet je dan naar toe?

In ieder geval naar iemand die zelf iets kan. Desnoods koop je een glazen schaal bij een luxe winkel in de stad. Maar er zal iets op gegraveerd of gedrukt moeten worden. En snel ook.

Dan kom je dus bij iemand terecht die je vooraf kan vertellen hoe je de gravering het beste uitvoert. Op welke plek dat mogelijk is en hoe het er ongeveer uit komt te zien.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor graveren. En niet alleen op glas. Kleding kan ook van een logo, een tekst of zelfs een foto worden voorzien. Of wat denk je van een beker bedrukken met een foto.

Lokale productie is een erg belangrijk voordeel.

Ervaring

In de relatiegeschenken sector hebben we meer dan 30 jaar ervaring. Dat kunnen maar weinig personen in Nederland zeggen.

En het unieke is dat deze ervaring ook nog eens betrekking heeft op de productie. Voor het aanbrengen van de logo’s of teksten hebben we eigen mensen en machines.

We ontwikkelen nieuwe producten of passen bestaande producten aan. Dat gebeurt nog vrijwel dagelijks. Dit wordt uitgewerkt in eigen studio en gemaakt in eigen drukkerij.

GiftKing komt al sinds 1993 in het Verre Oosten. Daar worden hoofdzakelijk grote bestellingen onder gebracht. Maar door de langdurige relaties die we met onze Chinese producenten onderhouden, kunnen de aantallen ook omlaag.

Met zoveel kennis op dit gebied, mag je jezelf met recht een Koning in Relatiegeschenken noemen.